Undervisning og terapi i Gudsbevidsthed.

Gypsyspirit er synonymt med et liv der ikke er bundet til noget fast sted, som føler sig hjemme overalt og som indgår med sine omgivelser, uden at miste sig selv. Sagt på en anden måde; at være i verden, men ikke af verden.

Det er en fri Ånd. En fri Sjæl.

Det jeg ønsker med denne webside er, at inviterer dig med på dit frihedseventyr. Du er i virkeligheden fri. Din ånd tilhører ikke verden, men det har du muligvis glemt. Jeg er her for at minde dig om din frie ånd. Fra vugge til grav får vi anvist, hvilke muligheder vi har i vores liv. Stort set alt er defineret på forhånd. Det er dømt til at gå galt fordi, ånden er rund og verden er firkantet, sagt lidt simpelt. Sandheden er, at ånden kvæles og slukkes i mødet med verden. Vi giver køb på vores frihed til fordel for illusionen.

Ved at lære, hvad vi har med os i kraft af ånden, vil vi også forstå, hvad vi mister. Heldigvis er det ikke uopretteligt. Ånden kan vækkes til live igen. Det er det jeg er her for at hjælpe med. Der hvor jeg er løftes “energien”, bevidstheden, ånden. Symptomerne på en slukket ånd er bl.a. depression og angst. Jo længere væk man kommer fra sin ånd, jo mere skrøbelig bliver man i sind, psyke og krop. Grunden er, at ånden er liv. Det liv du har fået og dermed den ressource hvorfra du kan hente alt det du har brug for, for at klare dig gennem dit liv.

Ånden er din livskraft, livsglæde, optimisme, spontanitet og samvittighed. Uden disse kvaliteter bliver livet tungt og trist og trivielt. Med dem bliver du levende – ægte levende og ikke kun en dag eller to, men grundlæggende. Her husker du hvem du er og hvor du hører til, med taknemmelighed og næstekærlighed til følge. Når din ånd er vågen oplever du ikke problemer som problematiske. Hvad du har af skavanker osv definerer ikke længere hvem du er. Du er hævet over den materielle opfattelsesbegrænsning.

Det er frihed.

Og det er Gudsbevidsthed.

Gudsbevidsthed er den undervisning jeg tilbyder, for at frisætte din sjæl fra illusionen. Det kan vi også kalde egoafvikling. Ikke at vi hverken kan eller skal leve helt uden ego, men at vi kan leve i fred og glæde og lethed, hvis vi giver plads til sandheden. Og her er det sandhed, som i det modsatte af illusion. Vi kan kun leve i en af dem. I illusionen findes frygt. Sygdom. Død. I sandheden findes kærlighed, frihed og evighed. Når vi efter utallige liv bliver trætte af illusionens bedrag, så begynder vi at intereserer os for, om der mon findes en anden måde at eksisterer – eller LEVE på. Det kan jeg hjælpe dig med.